Tuesday, November 2, 2010

Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΟΛΟΓΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΧΙΩΤΑΚΗ

Κατέστρεψαν εκλογικό περίπτερο στην Κηφισιά και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!


Μαλλον θέλετε κι άλλα στρέμματα στο Πεντελικό όρος!



Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010, 16:45


Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου το εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Βάρσου, από τέσσερις νεαρούς σε κεντρικότατο σημείο της Κηφισιάς επί της οδού Κασσαβέτη! Οι νεαροί διέλυσαν στην κυριολεξία το περίπτερο, ξήλωσαν αφίσες, ενώ έσπασαν ακόμη και τους τοίχους!


Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες χάρη στις μαρτυρίες των ιδιοκτητών των παρακείμενων καταστημάτων και όταν ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους, βρέθηκαν προ μιας μεγάλης εκπλήξεως: ο ένας εκ των δραστών είναι ο Χάρης Μουτζούρης, γιος της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Δήμητρας Μουτζούρη, που κατεβαίνει στις εκλογές με τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο Νίκο Χιωτάκη! Η κυρία Μουτζούρη υπέβαλλε την παραίτησή της από τον συνδυασμό του κυρίου Χιωτάκη και όπως ισχυρίζεται, ο γιος της επιτέθηκε στο περίπτερο του κυρίου Βάρσου γιατί από παρευρισκόμενους εκστομίστηκαν ύβρεις για την ίδια.


Ο Βασίλης Βάρσος, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξή του καταδίκασαν το επεισόδιο.


Δείτε το ρεπορτάζ της zougla.gr. 


Τι λέει η πλευρά του Νίκου Χιωτάκη




Η zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο Νίκο Χιωτάκη στον συνδυασμό του οποίου συμμετέχει η Δήμητρα Μουτζούρη. Ο κύριος Χιωτάκης δεν σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε το εκλογικό περίπτερο του αντιπάλου του Βασίλη Βάρσου και παρέπεμψε στην παρακάτω ανακοίνωση:


«Η χθεσινή μερική καταστροφή εκλογικού περιπτέρου συνδυασμού, από όποιους κι αν έγινε δεν είναι μόνο απαράδεκτη πράξη αλλά και απολύτως αποκρουστέα.


Μετά από την παραπομπή στο αυτόφωρο ενός εκ των καταγγελλόμενων δραστών, υιού οικογενείας της οποίας ένα μέλος είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό μας, ζητήθηκε η παραίτησή της από το ψηφοδέλτιό μας, την οποία και υπέβαλε από δεδικαιολογημένη ευθιξία.


Λυπάμαι γι΄ αυτό αλλά η τήρηση της δημοκρατικής αρχής, η προστασία της ελευθέριας της έκφρασης και η συμμόρφωση προς την τυπική νομιμότητα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση του θλιβερού περιστατικού».





Και λέει η άκυρη. 


Κάθε επίθεση οιασδήποτε μορφής σε εκλογικό περίπτερο οιουδήποτε υποψηφίου είναι καταδικαστέα.


Χθες υπήρξε καταγγελία ότι ο γιός μου Χάρης, 19 ετών φοιτητής της Ιατρικής Αθήνας, μαζί με φίλο του, προκάλεσε ζημιές στο εκλογικό περίπτερο του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Βάρσου. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα  Κηφισιάς χωρίς να έχει γίνει σύλληψη επ΄αυτοφόρω. Ένοχος θεωρείται   όποιος καταδικάζεται αμετακλήτως από την ελληνική δικαιοσύνη, όχι όποιος μηνύεται. Ως μητέρα, πιστεύω στο γιό μου, τον καμαρώνω και υπερασπίζομαι την αθωότητά του.


Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ενίσταμαι στις προσπάθειες σπίλωσης της τιμής της οικογενένειάς μου και θεωρώ τουλάχιστον ανήθικο και θλιβερό να χρησιμοποιούν ένα –υποτιθέμενο ή όχι δεν έχει σημασία- παράπτωμα ενός νεαρού κοντά στην εφηβεία για να πλήξουν πολιτικά την μητέρα του.


Για τους παραπάνω λόγους δεν εγκαταλείπω τον αγώνα γιατί για μένα δεν είναι πλέον ζήτημα εκλογής μου ή όχι στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αποκατάστασης και προάσπισης του ονόματος και της τιμής των παιδιών μου.


Γιατί η μάνα είναι πάνω από τη  δημοτική σύμβουλο.


Με τιμή ,


Δήμητρα Μουτζούρη






Μα καλά δεν έμαθες στα παιδιά σου Κα Μουτζούρη να μην χτυπάνε εκεί που σας βοηθάνε.


Ο Βάρσος δεν αποχαρακτήρισε τα στρεμματάκια στο Πεντελικό όρος που χτίσατε τη βιλίτσα σας; Τι έγινε και τα σπάσατε;


Μήπως να σταματήσετε να χαϊδεύετε και να τρίβεστε στους καημένους τους ψηφοφόρους και να χαϊδέψετε λίγο τα παιδιά σας; 







No comments:

Post a Comment